ABSTRAKCE, ABSTRAKTNÍ, AKT, ART, AUTO, BAMBUS, BAREL, BARVY, BERUŠKA, BIO VLOŽKA, BIOKRB CHARLIE 2, BIOKRBY, BIOLÍH - PALIVO DO BIOKRBŮ 3L, BOUŘE, BUDOVY, CHRÁM, ČAS, ČÁRKY, ČERNÁ, ČERVENÁ KVĚTINA, ČÍNSKÁ ARCHITEKRURA, ČÍNSKÉ ZNAKY, ČOKOLÁDA, DEZERT, DORT, DŘEVO, DUHA, DŮM, DŽUNGLE, EGYPT, EIFFELOVA VĚŽ, ELEKTROKRBY, EXOTIKA, EXPOZICE, FARAÓN, FARAÓNI, FIALOVÁ, FIALOVÝ PÍSEK, FONTÁNA, GLOBUS, HISTORIE, HODINY, HOLUBICE, HORY, HOUSLE, HRAD, HRNEK, HRNÍČEK, HRNKY, HRUŠKY, JABLKO, JAHODA, JAHODY, JEHLIČNANY, JEZERO, JÍDLO, KALA, KAMENY, KAŇON, KAPKA VODY, KAPKY, KAPRADINA, KAŠTANY, KÁMEN, KÁVA, KLADÍVKO, KLAVÍR, KNIHA, KOČKA, KOMPAS, KONĚ, KOPAČÁK, KOŘENY, KOSTKY, KOULE, KRAJINA, KRBOVÁ KAMNA, KRBOVÉ VLOŽKY S VÝMĚNÍKEM, KRESLENÉ, KVĚTINA, KVĚTINA FIALOVÁ, KVĚTINY, KYTARA, LABUŤ, LED, LED OBRAZ 120X50CM, LES, LIDÉ, LIST, LÍSTEK, LISTÍ, LOĎ, LŽIČKA, MAJÁK, MAKRO, MAKRO EXPOZICE, MALINY, MAPA, MASKA, MÁK, MĚSÍC, MĚSTO, MÍČ, MLÝN, MODERNÍ, MODERNÍ 5-TI DÍLNÝ OBRAZ 5D 125X70CM G-167, MODERNÍ 5-TI DÍLNÝ OBRAZ 5D 125X70CM G-185, MODERNÍ OBRAZ 3D 110X80CM VZOR 198, MOŘE, MOST, MOTORKA, MOTÝL, MUŠLE, MUŠLEM, NÁKLADNÍ AUTO, NEBE, NOC, OBILÍ, OBLOHA, OBRAZ NA PLÁTNĚ 3D 150X100CM B-101, OBRAZ S HODINAMI, OHEŇ, ORCHIDEJ, ORCHIDEJE, ORIENT, OSTROV, OVOCE, PALMA, PALMY, PANORAMA, PAPOUŠCI, PAVUČINA, PEČIVO, PENÍZE, PEŘÍ, PIANO, PÍRKO, PÍSEK, PIVO, PLACHETNICE, PLAMEN, PLAMENY, PLANETY, PLÁŽ, POBŘEŽÍ, POUŠŤ, PŘÍRODA, PŠENICE, PTÁK, PYRAMIDA, PYRAMIDY, RÁKOS, ŘEKA, RELAXAČNÍ KAMENY, ROSTLINA, ROSTLINY, RUCE, RULETA, RŮŽE, RYBÁŘ, SAMOLEPKA NA ZEĎ, SCI-FI, SEXY, SKÁLA, SKÁLY, SKLENICE, SKOŘICE, SLON, SLONI, SLUNCE, SLUNEČNICE, SMRTKA, SOCHY, SOUD, SRDCE, STODOLA, STROM, STROMY, SUD, SVĚT, SVÍČKA, SVÍČKY, ŠACHY, ŠÁLEK, ŠÍPEK, ŠNEK, ŠTĚTEC, TEPLOVODNÍ KRBOVÉ VLOŽKY, TORNÁDO, TULIPÁN, TULIPÁNY, UFO, VÁZA, VÁŽKA, VELBLOUD, VELKOMĚSTO, VESMÍR, VĚTRÁK, VĚTRNÝ MLÝN, VĚŽ, VÍNO, VÍR, VLNA, VODA, VODOPÁD, ZÁKUSEK, ZÁPAD SLUNCE, ZEBRY, ZELENINA, ZEMĚ, ZEMĚKOULE, ZMRZLINA, ZVÍŘATA, ZVÍŘE, ZVONEČKY, ŽÁBA, ŽENA, ŽIRAFA, ŽIRAFY
 
AAAobrazy.cz / Obchodní podmínky

Obchodní podmínky

 

Tento nákupní řád je platný pro internetový obchod aaaobrazy.cz a určuje podmínky prodeje a upřesňuje práva a povinnosti prodávajícího a kupujícího.

1. Doprava

Pro přepravu zboží po území České republiky využíváme služeb České pošty přepravní společnosti PPL.

Při celkové ceně objednaného zboží nad 3 000,- Kč včetně DPH je přeprava na území České republiky zdarma. V opačném případě je účtováno přepravné dle následujícího ceníku přepravy.

Česká pošta - 99 Kč + 30 Kč doběrečné

PPL - 109 Kč + 30 Kč doběrečné

ceny dopravy jsou uvedeny včetně DPH 21%.

2. Platební podmínky

1. Platba bude provedena hotově při předání zboží (dobírka).
2. Platba v hotovosti při osobním převzetí na prodejně.
 

3. Práva a povinnosti prodávajícího

Prodávající se zavazuje vyřídit závaznou objednávku a odeslat objednané zboží v co možná nejbližší době. Standardtní dodací lhůta je do 10-ti pracovních dnů. Pokud prodávající nebude moci expedovat zboží (z důvodu vyprodání zásob a podobně…), uvědomí zákazníka nejpozději do 2 pracovních dnů od přijetí závazné objednávky o situaci a nabídne mu náhradní řešení.
Prodávající se zavazuje vystavit ke každé objednávce daňový doklad a dodací list a předat je zákazníkovi.
Prodávající má právo odmítnout objednávku, pokud zákazník opakovaně neplní svůj závazek odebrat zboží a zaplatit kupní cenu.
Prodávající má právo od kupní smlouvy (závazné objednávky) odstoupit, stane-li se plnění nemožným (z důvodu vyprodání zboží a podobně…), nedohodne-li se se zákazníkem na novém plnění.
V případě, že zákazník uhradí platbu za objednávku před dodáním zboží a prodávající nebude schopen tuto objednávku uskutečnit, prodávající vrátí kupujícímu plnou částku zpět.

4. Práva a povinnosti kupujícího

Kupující je povinen uvést správnou a úplnou poštovní adresu, na kterou má být objednané zboží odesláno.
Kupující je povinen odebrat objednané zboží a zaplatit celkovou cenu. S konečnou cenou je zákazník srozuměn při vyplňování objednávky ještě před jejím závazným potvrzením.
Kupující je povinen zajistit, aby nikdo neměl přístup k jeho přihlašovacímu jménu a heslu, které vyplnil při registraci.
Kupující má právo vrátit zboží do 14 dnů od doručení, viz. "Lhůta pro vrácení peněz"

Vlastnické právo ke zboží přechází na kupujícího, až po zaplacení kupní ceny a po jeho převzetí.

5. Záruční podmínky a reklamační řád

Záruční podmínky jsou uvedeny v záručním listě u daného výrobku. Není-li k výrobku dodáván záruční list (např.u náhradních dílů), platí zákonem č. 40/1964 Sb. stanovená záruční lhůta. Záruční lhůta začíná plynout dnem převzetí předmětu plnění.

Doporučený postup při převzetí zboží:

1. Využijte své právo na důkladnou kontrolu zboží před zaplacením zásilky.
2. Při přebírání zboží od přepravní společnosti si prosím vizuálně překontrolujte neporušenost obalů a to, zda je zboží nepoškozeno. Kvalita a stav obalu musí být 100% bez závad.
3. V případě, že některé zboží jeví známky poškození, zapište řidiči do přepravních dokladů a zboží od přepravní společnosti nepřebírejte.
4. Podepsáním dodacího listu zákazník souhlasí s převzetím zboží a stvrzuje, že dorazilo mechanicky nepoškozené. Pokud by při předání zboží nastal jakýkoliv problém, kontaktujte nás ihned. Na pozdější reklamace způsobené vinou dopravy pak nelze brát zřetel a budou zamítnuty. 
5. Po rozbalení výrobku zkontrolujte jeho celistvost a funkčnost. Pokud výrobek vyžaduje odbornou montáž, svěřte ji autorizované firmě.

6. Lhůta pro vrácení peněz

Pokud jste zboží objednali jako soukromá osoba (ne tedy na firmu či IČO), máte v souladu s ustanovením zákona č. 367/2000 možnost odstoupit od smlouvy do 14 dnů od převzetí zboží. Pokud se k tomuto kroku rozhodnete, písemně zašlete na naši adresu dopis o odstoupení od smlouvy, ve kterém uveďte číslo objednávky, datum převzetí zboží, Vaše číslo účtu, případně adresu pro zaslání peněz.
Zboží zabalte do původního neporušeného obalu (v kompletním stavu - včetně příslušenství a veškeré dokumentace) a spolu s dokladem o koupi jej zašlete zpět na naši adresu (neposílejte zboží na dobírku, zboží doporučujeme pojistit).
Zboží nesmí být žádným způsobem poškozené, či jinak znehodnocené a nesmí nést žádné známky používání. V případě nesplnění některé z výše uvedených podmínek nebudeme moci bohužel akceptovat odstoupení od spotřebitelské smlouvy a zboží bude vráceno zpět.
Termín pro vrácení peněz je cca 5 pracovních dnů od doručení k nám. Náklady spojené s vrácením zboží hradí zákazník.

8. Ochrana osobních dat

Provozovatel internetového obchodu aaaobrazy.cz prohlašuje a zavazuje se, že Vaše osobní údaje budou využity výhradně za účelem realizace objednaných služeb (např. dodání zboží) a slouží také pro provedení nezbytných účetních operací, vyhotovení daňového dokladu nebo identifikaci Vaší platby učiněné bankovním převodem.

9. Informace o produktech

Informace o produktech v tomto internetovém obchodu mají pouze ilustrační charakter a v detailech se mohou lišit od dodávaného zboží.

 

 

SEO webu sledují SEO nástroje.cz  | Jezírkové fólie | Obrazy 3D | Obrazy 5D | Moderní obrazy | 

  © 2024 PS Media s.r.o.   -  powered by redakce-online.cz

  designed by David Alexa (www.xalda.eu)